Jom Kita Kawan!!

31 October 2008

Gambar terbaru putera kesayangan ku

Antara gambar-gambar terbaru putera kesayangan ku. Sekarang dia dah nak belajar merangkak. dah tak suka baring-baring lagi dah. So masa ni tengah lepak2 dengan dia atas katil. sempat gak la snap gambar dia coz mood dia pun ok x merengek nak suruh dukung.



Antara-antara gambar raya yang ari tu tak sempat nak transfer dalam pc. hehehe.. Bergambar sakan hazeeq tahun ni. Al maklumlah raya pertama kali. Mood dia ok jer sepanjang raya tu. Huhuhu..Tapi setiap org leh dukung dia dalam 15 minit ja.. lepas pada tu diaorg dah ngadu lenguh tangan.












22 October 2008

hazeeq, overweight?

Ni antara-antara gambar yang sempat upload... semalam bawa pg check biasa, doktor kata dia still under garisan merah ke atas.. hahaha, dah 3 bulan dah dia overweight. tapi x aper as long as dia sihat..








14 October 2008

Aidilfitri 2008

Tahun ni raya yang pertama bagi kami bertiga, happening sangat coz hazeeq cucu sulung dalam keluarga kami...So preparation untuk raya lebih kan kepada hazeeq jer.

Dalam busy beraya tu sempat jugak lah snap beberapa keping gambar.













10 October 2008

Manik di busana anda

Jahitan manik ini kemas can cantik. Manik yang digunakan adalah manik yang berkualiti dan jahitan yang kemas, tidak mudah tertanggal.




Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!