Jom Kita Kawan!!

22 November 2008

Minggu yang busy

Assalamualaikum semua...

Minggu ni memang busy sangat, sampai x sempat nak updated blog nih...
minggu ni juga agak buatkan hatiku gembira, proposal untuk corporate gift aku dah diterima oleh client...hehehehe...alhamdulillah, berjaya juga bisnes baru aku nih...

nanti dah siap aku akan update kat blog ni...mana lah tahu ada pempaca2 atau follower ku yang nak order exclusive chocolate gift aku ni... hehehehe

lain2 yang nak update ape yer... erm... sesiapa yang tak tahu nak bawak anak2 nak jalan kat mana2 tu, cuba lah bawa anak2 datang ke NZX Ara Damansara, best sangat, semperna krismas ni, kat sana ada buat disney festive. semua kartun2 disney ada kat sana...siap ada yang kostume n rumah mikey mouse... gambar? nanti la zura update kat sini...hehehe...

Sekian untuk hari ni

11 November 2008

hujung minggu ari tu...kitaorg botakkan kepala hazeeq...time ni dia tengah tido...so buat slow2...dekat 3 jam jugak la baru siap...haha..bila dah cukur kepala tu nampak besar la plak kepala dia..maklum lah sebelum ni cover ngan rambut dia...wahahahaha...











10 November 2008

Isnin - 10/11/2008

waaa...hari ni lunch pizza sama kek chocolate...
adeh, ekceli ada birthday party untuk staff company ni...hehehe...lepas makan2 ada plak balance..x abis ar nak suap sekali gus...



wah2...lepas makan ni mengantuk plak da... rasa nak zzzzzzzzzzzzzz jer...

06 November 2008

smile

lagi gambar2 hazeeq....
rasanya blog ni penuh aje dengan gambar dia...heh heh heh heh





gambar hazeeq masa baru lahir

hari ni belek balik album lama, jumpa pula gambar hazeeq masa baby ni...
lain benar mukanya masa baby dengan sekarang...kekeke...




Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!