Jom Kita Kawan!!

28 February 2012

BAJU UNTUK PLUS SIZE


Nanti saya upload gambar baju untuk plus size... target nak jual untuk raya...but husband kata jual dulu online then tempah juga yang lain untuk jualan di bazar....

kalau ada kakak-kakak, adik-adik nak tempah jahit manik,,, sila lah sms saya : 0123274636. 
terus terang, yang jahit ni adik saya (full time jahit manik) dan memang jahitan kemas dan cantik... Bulan 6 dah tutup order ya... 

Antara hasil kerja beliau macam di bawah ni:-






Tq...

Pinggang Patah

Pinggang patah?

bukan patah betul.... patah rasa2 aje....
sebab keletihan menyapu umah baru sambil mendukung anak dara.... dia tak mahu duduk langsung.. hadui...

minggu ni bz sikit... busy mengemas rumah...minggu depan dan pindah masuk.... letih lah kalau tak ada bibik..... huhu~~

sangat tak sabar nak pindah masuk dan mencuba skill memasak... maklumlah dah 5 tahun tak memasak... buku masakan dah beli 2 dah... harap2 la sedap masakan ku... maklum lah, tinggi diri cakap dengan husband "mummy masak lagi sedap dari yang kat kedai makan"...

Disamping tu, tak sabar nak menanti ketibaan kain dari Ummi ros... sian ummi terpaksa pos dari KLIA... Ingat nak jumpa Ummi tapi x berkesempatan sebab memunggah barang-barang...

ok lah nak tidur petang kejap...letih sangat nanti petang dah nak bersihkan rumah pulak....

22 February 2012

BUAT LAH DENGAN IKHLAS

"BILA BERSEDEKAH, BIARLAH DARI IKHLAS HATI.. JANGAN DI FIKIR TENTANG JUMLAH YANG DI BERI.. WALAUPUN SEDIKIT, MAKNANYA BESAR PADA YANG MENERIMA... "

lama tak menulis kat blog... memang terlalu sibuk dengan urusan harian mencari client dan juga menguruskan anak-anak dan rumah tangga...

dah berhabuk bersawang blog yang tak seberapa ni.... agaknya bila lah boleh menulis kembali... sempat blogwalking di beberapa blog...tapi tak berkesempatan nak mengomen....


ada hutang lama belum tertunas... hadiah kepada follower bertuah... insyaAllah minggu depan akan di poskan.... maaf yer akak keep on delay....



Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!