Jom Kita Kawan!!

11 August 2010

Salam Ramadhan Semua

Assalamualaikum semua,

salam ramadhan khas untuk semua kengkawan yang selalu jenguk blog ni... hehe...hari ni 1st day puasa...tengah pregnen kali ni agak boleh tahan lapar...cuma kali ni, batuk teruk sangat sampai nak muntah2... tapi sampai jam saya menulis kat blog ni, masih berpuasa ni...hehe..alhamdulillah...

oh yer, ada kawan2 yang stay area shah alam? saya nak jemput dtg berbelanja ke gerai bazar saya di bukit jelutong...hehehe... kalau datang cakap lah, blogger ker so nanti leh la saya bagi diskaun yer... hehehe..jual apa? saya jual menu utama nasi tomato ayam masak merah & daging masak kurma... :) disamping tu ada juga jual cucur udang kuah kacang.... ada juga kuih raya (chocolate raya)... meh la datang yer...petang pukul 530 mcm tu saya ada kat gerai...sebelum kul 530 pekerja yang jaga...hehe..jemput lah datang yer.. boleh bergambar dan berkenalan..maklumlah saya ni x ramai kawan..(poyo plak)

so, salam ramadhan khas untuk semua kawan2... :)

jumpa lagi ye

05 August 2010

Aktiviti penting dalam hidupku...

Assalamualaikum semua...
apa khabar? huhu~~ lama betul x update sini...
mood hari ni nak tulis pendek2 jer...then nak attach photo...
layannn...



Ni pun masa kat taman...tengok layang2 daddy nak jatuh... hehehe...

Hariz ~ relax2 depan umah...naik walker...xleh dukung sangat nanti asyik nak berdukung jer... hariz ni "master of memerap"


Hazeeq ~ sepetang bersama mummy & daddy, main layang2...at last, bukan main layang2, main kejar mengejar kat padang tu....



Hariz ~ sepetang bermain atas katil lepas mandi....


Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!