Jom Kita Kawan!!

30 December 2008

latest picture of my prince

Lama betul x menulis n menempek kat blog ni... busy benar lately... cuti pun x pg mane2....ni antara gambar2 anak ku yang tercinta...huhuhu~~















04 December 2008

Hazeeq dengan walkernya

Mula-mula dapat walker... ok lagi... pusing2 kat ruang tamu atas...

ni dia dok merepek sorang-sorang perkataan dadi dada dadi dada

masa ni dia dah start boring ni... dah x nak duduk dah dalam ni...


Lepas tu, agah-agah dia terus dia ok balik....


and..... tak lama lepas tu dia memang x nak naik dah... lagipun dah masuk time tido dia...kekekeke... x sempat plak nak snap gambar dia dok bukak laci dalam bilik tu...huhuhu~~

02 December 2008






Ni gambar terbaru hazeeq... huhuhu~~ sekarang dah pandai berdiri sendiri dah... hari tu beli walker, abis dia tarik semua barang yang rendah2, bukak laci .. tepuk2 tv sampai ada cap jari kat skrin tv tu....hahaha...bila org marah, dia kata "amboh" . Isnin depan raya aidil adha, x plan lagi nak balik kampung atau tak... kalau suami x kene keje mungkin balik kampung...hehehe... to all , saya sekeluarga mengucapkan selamat hari raya kurban...mana yang dekat ngan area pj tu jemput la datang ke rumah saya... di ara damansara (kalau x balik kg nak buat makan2 sikit)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!