Jom Kita Kawan!!

04 December 2008

Hazeeq dengan walkernya

Mula-mula dapat walker... ok lagi... pusing2 kat ruang tamu atas...

ni dia dok merepek sorang-sorang perkataan dadi dada dadi dada

masa ni dia dah start boring ni... dah x nak duduk dah dalam ni...


Lepas tu, agah-agah dia terus dia ok balik....


and..... tak lama lepas tu dia memang x nak naik dah... lagipun dah masuk time tido dia...kekekeke... x sempat plak nak snap gambar dia dok bukak laci dalam bilik tu...huhuhu~~

3 comments:

atty's said...

haziq yg putih melepak..

MaMa iVaN said...

you keep cats in the house ahh dear? pls, kalo dapat try not to keep it in the house.not good for Hazeeq's health. takut nanti kena asthma. tak la minta kan tapi lebih baik mencegah drpd mengubat kan? be careful n extra hygenic...kids at this tender age are sooo fragile n sensitive..take care dear

ct lavender said...

alalala.. tomeynya hazeeq duk lam walker tuh.. geram auntie tau.. hehehe...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!