Jom Kita Kawan!!

10 November 2011

~ Tak Tertahan Lagi ~

Aku memang dah tk tahan lagi ni...
rasa tak tentu arah sangat.... rasa makin lemah urat2 aku....
YaAllah..bantu lah aku....

Aku sebenarnya MENGANTUK tahap suria perkasa hitam ni.....
mata ni dah tak boleh nak bukak..... wah...inikah penangan untuk ibu2 mengandung...lepas lunch hour sure mata dah x boleh nak bukak.... ni tenung skrin pun mata dok terkebil2....

huarrrgghhhhh.....menguap lagi...
nak pg basuh muka lagi.... nak minum nescafe tak boleh.... diharamkan minum sewaktu pregnen ok.... doktor kata nanti ada kesan kat baby... huuuu~~~ gula2 kopiko boleh ker agaknya??


12 comments:

Daddy Ziyyad said...

Salam perkenalan :)

memang perubahan physiology ibu mengandung menyebabkan mudah mengantuk.

minum minuman yang ada caffeine macam kopi/nescefe bukanlah langsung tak boleh, boleh...cuma jangan banyak sangat. Ambil dalam kuantiti yang sedikit itu boleh, tiada kesan utk baby, Insya Allah.

Nafisa81 said...

gula2 kopiko tu pun ade kafein kannn..

ZianaRazali said...

cubit2 sikit mata tu kak..kekeke

Cik Puan Zura said...

Daddy Ziyyad~ minum sikit kalu, mengantuk juga lagi ada... tu pasal x berani nak buat nescafe...pasal kalo buat mesti Kaw...

Cik Puan Zura said...

Nafisa, gula2 kopiko tu x makan pun td.. takut makan x leh benti... betul la dalam tu ada kafein...

Cik Puan Zura said...

ziana, kang buto mato akak ni ha... hehe

Papa Mifz said...

cubo tye doctor gula2 kopiko boleh tak...hehe

ct rahani said...

masa daku preggy dulu sesekali layan gak nescafe.. x kisah kot asal jgn hari2..

wahida said...

dear, ko preknen ye...baru tau ni...
tahniah yer...

take care tau...harap tabah hadapi cabaran ibu mengandung ni...

Cik Puan Zura said...

papa mifz, diktor kata buleh...cumer x leh selalu...haha

Cik Puan Zura said...

ct ~ betul2..sekali sekala x apa...hhehe

Cik Puan Zura said...

wahida, pregnen kali ke 4... anak ke 4 dah nih... selang setahun... kuikuikui

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!