Jom Kita Kawan!!

28 February 2011

CONTEST: LUV MAKE-UP

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM (Semoga betul ejaan ni)

Kali pertama aku nak buat contest ni...harap dapat sambutan...insyaAllah...pada pengunjung kali pertama, selamat datang diucapkan..

ok, contest ni senang saja...saya x sediakan header untuk contest ni...

Syarat-syaratnya pun mudah...

1. mesti jadi follower saya
2. mesti buat entry tentang pendapat anda tentang blog saya.
3. masukkan link blog saya di entry post anda:- http://www.myluvprince.blogspot.com/
4. letakkan gambar wajah anda sebelum make-up dan selepas make-up dan tinggalkan link kan ke blog post ni dibahagian komen.
5. tag kawan2 anda, x kisah berapa ramai tapi at least 2 orang.

hadiah:-
1. Lipstic - Silkygirl
2. Maskara - Maybelline
3. Eye Liner - Maybelilne

hakim adalah terdiri dari kawan2 dan adik beradik saya...pemenang akan dipilih bedasarkan perubahan yang paling ketara lepas muka dimakeup..

Tarikh tutup: 19/03/2011

17 comments:

umiliza989 said...

assalam...
nak join...
tp,nk kena ada gambar sebelum n selepas makee-up dulu...

Zura said...

heehehe...betul tu..kene ader gambor... :D

aNaYaNa said...

k.zura comei..

nak joinn!!nak adiah!haha..tapi tak penah mekap lawa2 lah..hurmm..nanti yana cuba eyh..

nanakimie said...

thanks sis jemput nana join:)nana xpenah makeup2 neh..hehe...neway nana da folow cnie,gudluck utk semua!

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html

TQ

my shaizhar blog contest said...

lelaki x leh joint la yek?

sedih..sedih..

Zura said...

alhamdulillah dah ada penyertaan... tq cute mum...


yang lenlain xmau join ker?

shaizhar ~ hehe...only for women... lepas ni ada lagi contest... universal...lelaki n pempuan leh join...

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/nak-join-klik-sini-httpmyluvprince.html

Zura said...

tq cute mum & nana...

result keluar 21/03/2011 yea..

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html

join

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html

eb ezrin2 said...

join
id: eb ezrin
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
tq

Finaz Jaafar said...

mencuba nasib !
http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html

aeyinn said...

aeyinn menambahkan peserta contest

http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html

tq

Zura said...

tq semua... :) leh tahan juga sambutan 1st GA saya ni...hehehe...tq sangat2... tarikh tutup dah di awalkan...09/03/2011 tutup...result umum pada 11/03/2011

nurr said...

SALAM..

DH JOIN CONTEST!
NI LINK SAYA

http://nurrstyle.blogspot.com/2011/03/love-in-my-life-contest-luv-make-up.html

Zura said...

tq semua pada yang sudi join....

nanti join contest lain pula yer...

tq

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!