Jom Kita Kawan!!

15 November 2011

~ HARINI AKU ......~

Aku tapau makan, org kat kedai tengok2 ada yang jeling2 hairan...

aku pun perasan la maybe aku makeup lawo... hahahaha...

aku masuk office pun, kawan2 senyum2 jer... hairan aku..apa hal kah ini....

dah time makan, aku tapau kat warung makcik kat office ni... makcik tu slow je bisik kat aku,

"adik pakai baju terbalik hari ni..."

weh, dah 1/2 day baru aku tau aku pakai baju terbalik.... adoi..member2 office ni sampai hati tak bagitau... adoi...xkan segan nak cakap kut...

malu 12 das aku hari ni....

13 comments:

ZianaRazali said...

ahah..lawak la kak..tp xper pakai baju terbalik sbb tuan dah lawa..hihi

Cik Puan Zura said...

yana, dah ler akak tengah mak buyung, jalan pun dah mcm penguin..pakai laks baju terbalik... hampeh kan...ahaha

Hanis Azla said...

aduhai.. boleh pula kawan tak tegur yer.. tp org kata pakai baju terbalik ada "ong".. katanya.. manalah tahu kan..

Rtp Farra Arisha said...

that's normal. manusia sering melakukan kesilapan :') hehe.

Cik Puan Zura said...

hhehe...kak hanis...tak tau ong tang mana tu... malu lebeh...heh heh heh

Sabihah said...

Alaa...smpainye hati kawan2 tak brani nk tegur..huhuhu...

Papa Mifz said...

ayoyo...mcm mano boleh jadi lagu tuh...haha

Golden Rose said...

hahaha...sib baik makcik tu bgtau if not balik umah t baru sedar kot

wahida said...

sampai hati kengkawan tak nak inform...huhu...

Cik Puan Zura said...

papa mifz ~ ntah la, kalut sangat pagi tu kot dengan anak merengek demam...

Cik Puan Zura said...

sabihah & Wahida ~ kat office ni memang kawan2 sebangsa tak berapa nak bertegur..sebab saya jarang join league diaorg buat "Ketupat mulut"...hahaha..

Cik Puan Zura said...

Golden Rose ~ tu la..nasib baik makcik tu tegur..memang selalu tapau ngan dia, tu dia ringan mulut nak tegur tu... :D

sobri yaacob said...

ha..ha..
adoi.. kwan opis nampak pun x tgur... nasib baik la makcik 2 tgur..he..he..klu x shari pkai bju tbalik :)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!