Jom Kita Kawan!!

02 November 2011

~ X SEMPAT ~

assalamualaikum semua...

lamanya x masuk sini...
x sempat....masa dah suntuk...
sebab jadual teramat busy sebelum menjelang bulan 12 ni...

sempat blogwalking ajer kat blog kawan2 lain...tapi x komen....
Pada yang jengah kat sini.... thank you very much.....

updates  pasal scrapbook, sebenarnya belum start.... belum boleh start... sekarang tengah fokus kat benda lain dulu... gambar yang 600 keping pun belum cuci.... nampaknya ada lagi nak tambah gambar....yer la, tiap minggu ada jer gambar baru aku snap... anak2 pun jap je membesar kan..... kuikuikui...

facebook kat office aku da kene block..kalau x boleh la amik gambar anak2 tempek kat sini....

baca metro hari ni, ada produk baru dari maxis....
namanya KiddyTrack.... khas untuk ibubapa nak mengesan kedudukan anak2... agak menarik ni...tapi kalau letak kat dalam beg x boleh nak kesan anak2 gak - budak2 bukan 24jam bawak beg.... but boleh try dulu kan... aku esok hazeeq n adik2 pun memang plan nak pasang benda2 mcm ni... tapi aku ngan hubby oleh kerana dok tengok CSI dulu, ada 1 episod yang mana ada sistem GPS yang ditanam bawah kulit anak... tu lagi advance.... kuikuikui... di mana sahaja boleh kesan...

haruslah berkunjung kat maxis centre hujung minggu ni nak tanya detail pasal produk ni....call customer service tp lambat sangat org nak jawap...




No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!