Jom Kita Kawan!!

15 November 2011

~ Anak Dara Aku Bukan Tomboy ~

Salam jam 11:24 pagi...

hehe... pagi ni aku memang terbabas bangun awal...

anak dara aku bangun dulu... dia telah membuat aku terkejut dan menggelabah..... sebab dia baby girl, aku target dia x lah buas seperti abang2nya....

hari ni, dia start memanjat tangga katil... fulamak...memang advance sampai ke tangga ke 5 dia daki.... pastu meraung pasal tak boleh nak turun....

nasib baik lah aku memang letak tilam kat bawah tangga katil tu....

Ni mesti dia belajar dari abang-abang.... mula-mula dia memerhati, lama2 bila dia sorang-sorang, nak test skill memanjat... oh anak daraku.... harap kau bukan lasak seperti tomboy yah....

cakap dekat en hubby, dia kata kene start beli anak patung n mainan bb girl untuk Alesya ni... biar dia jadi lembut bak puteri... eceh....

8 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

lembut bak puteri tak tahan tuh..awww..hihi..

Cik Puan Zura said...

ibu wafa ~ hehehe...tu la kan...

Munnafendy said...

hehe...comelnya dia..masa ni la dia nk tnjuk skill =P

Cik Puan Zura said...

Munna, tu la...
skill tu skill lelaki tu... dia leh plak nak tiru...

ZianaRazali said...

Puteri Alesya..heee comel!
mata hitam tuh bulatnya k.zura...sekolah esok2 mesti best student sokmo nih!:)

Cik Puan Zura said...

Yana, Puteri Alesya ek...
perangai paknya kata macam Putera dah.. mata hitam dia memang besor.. kuikuikui...

amin, semoga dia betul2 jadi best student..

Golden Rose said...

budak2 zaman sekarang mmg lasak tak kira pompuan or laki

Cik Puan Zura said...

betul2 tu... geram jer...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!