Jom Kita Kawan!!

02 November 2011

~ Berat Badan Turun Tapi Masih Obesiti ~

Aku dah nak bersalin.....tinggal lagi 2 bulan...
Kejap je masa berlalu....

Kali ni aku memang kurang makan sangat...
bukan jaga makan tapi selera memang kurang...
hopefully baby pun kecik lah...x besar sangat macam Alesya dulu...jenuh aku nak push...

Jantina baby ni, ari tu check-up doc kata baby girl... jadi cukup lah anak aku 2 lelaki 2 perempuan...... tutup kilang n fokus pada ekonomi keluarga pulak...

umor tahun depan pun dah 30tahun...
anak 4 org masih kecik2 nih... insyaAllah aku leh manage bila dah benti kerja ni...
walaupun bekerja sendiri kat umah, maka aku kene lah amik maid...aku masak dia kemas...hahahaha

2 comments:

Sabihah said...

Bestnye umur 30 dah 4org anak...huhuhu

Cik Puan Zura said...

sabihah...
sorang setahun...
sedikit penat... hehe..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!