Jom Kita Kawan!!

30 December 2008

latest picture of my prince

Lama betul x menulis n menempek kat blog ni... busy benar lately... cuti pun x pg mane2....ni antara gambar2 anak ku yang tercinta...huhuhu~~















04 December 2008

Hazeeq dengan walkernya

Mula-mula dapat walker... ok lagi... pusing2 kat ruang tamu atas...

ni dia dok merepek sorang-sorang perkataan dadi dada dadi dada

masa ni dia dah start boring ni... dah x nak duduk dah dalam ni...


Lepas tu, agah-agah dia terus dia ok balik....


and..... tak lama lepas tu dia memang x nak naik dah... lagipun dah masuk time tido dia...kekekeke... x sempat plak nak snap gambar dia dok bukak laci dalam bilik tu...huhuhu~~

02 December 2008






Ni gambar terbaru hazeeq... huhuhu~~ sekarang dah pandai berdiri sendiri dah... hari tu beli walker, abis dia tarik semua barang yang rendah2, bukak laci .. tepuk2 tv sampai ada cap jari kat skrin tv tu....hahaha...bila org marah, dia kata "amboh" . Isnin depan raya aidil adha, x plan lagi nak balik kampung atau tak... kalau suami x kene keje mungkin balik kampung...hehehe... to all , saya sekeluarga mengucapkan selamat hari raya kurban...mana yang dekat ngan area pj tu jemput la datang ke rumah saya... di ara damansara (kalau x balik kg nak buat makan2 sikit)

22 November 2008

Minggu yang busy

Assalamualaikum semua...

Minggu ni memang busy sangat, sampai x sempat nak updated blog nih...
minggu ni juga agak buatkan hatiku gembira, proposal untuk corporate gift aku dah diterima oleh client...hehehehe...alhamdulillah, berjaya juga bisnes baru aku nih...

nanti dah siap aku akan update kat blog ni...mana lah tahu ada pempaca2 atau follower ku yang nak order exclusive chocolate gift aku ni... hehehehe

lain2 yang nak update ape yer... erm... sesiapa yang tak tahu nak bawak anak2 nak jalan kat mana2 tu, cuba lah bawa anak2 datang ke NZX Ara Damansara, best sangat, semperna krismas ni, kat sana ada buat disney festive. semua kartun2 disney ada kat sana...siap ada yang kostume n rumah mikey mouse... gambar? nanti la zura update kat sini...hehehe...

Sekian untuk hari ni

11 November 2008

hujung minggu ari tu...kitaorg botakkan kepala hazeeq...time ni dia tengah tido...so buat slow2...dekat 3 jam jugak la baru siap...haha..bila dah cukur kepala tu nampak besar la plak kepala dia..maklum lah sebelum ni cover ngan rambut dia...wahahahaha...











10 November 2008

Isnin - 10/11/2008

waaa...hari ni lunch pizza sama kek chocolate...
adeh, ekceli ada birthday party untuk staff company ni...hehehe...lepas makan2 ada plak balance..x abis ar nak suap sekali gus...



wah2...lepas makan ni mengantuk plak da... rasa nak zzzzzzzzzzzzzz jer...

06 November 2008

smile

lagi gambar2 hazeeq....
rasanya blog ni penuh aje dengan gambar dia...heh heh heh heh





gambar hazeeq masa baru lahir

hari ni belek balik album lama, jumpa pula gambar hazeeq masa baby ni...
lain benar mukanya masa baby dengan sekarang...kekeke...




31 October 2008

Gambar terbaru putera kesayangan ku

Antara gambar-gambar terbaru putera kesayangan ku. Sekarang dia dah nak belajar merangkak. dah tak suka baring-baring lagi dah. So masa ni tengah lepak2 dengan dia atas katil. sempat gak la snap gambar dia coz mood dia pun ok x merengek nak suruh dukung.



Antara-antara gambar raya yang ari tu tak sempat nak transfer dalam pc. hehehe.. Bergambar sakan hazeeq tahun ni. Al maklumlah raya pertama kali. Mood dia ok jer sepanjang raya tu. Huhuhu..Tapi setiap org leh dukung dia dalam 15 minit ja.. lepas pada tu diaorg dah ngadu lenguh tangan.












Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!