Jom Kita Kawan!!

02 December 2008






Ni gambar terbaru hazeeq... huhuhu~~ sekarang dah pandai berdiri sendiri dah... hari tu beli walker, abis dia tarik semua barang yang rendah2, bukak laci .. tepuk2 tv sampai ada cap jari kat skrin tv tu....hahaha...bila org marah, dia kata "amboh" . Isnin depan raya aidil adha, x plan lagi nak balik kampung atau tak... kalau suami x kene keje mungkin balik kampung...hehehe... to all , saya sekeluarga mengucapkan selamat hari raya kurban...mana yang dekat ngan area pj tu jemput la datang ke rumah saya... di ara damansara (kalau x balik kg nak buat makan2 sikit)

3 comments:

ct lavender said...

wah hazeeq dah leh berdiri ek.. pas nie leh tolong ibu kemas umah lak k.. ekekeke..

zura.. slmt ari raya aidiladha gak.. semoga sentiasa dalam rahmat-Nya..

Puan Zura said...

hehehe.... dah pandai berdiri tu..bukan menolong kemas umah...tolong selerakkan umah ada la....huhuhu~~~

MaMa iVaN said...

Ya Ampun!!!!!! Dah pandai berdiri tu Zura!!! My boy masih lagi nak cuba merangkak..nak belajar duduk...ade video Ivan kat my blog kalo nak tengok.. i missu Zura!!! nasib jumpa lagi kat sini!

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!