Jom Kita Kawan!!

22 November 2008

Minggu yang busy

Assalamualaikum semua...

Minggu ni memang busy sangat, sampai x sempat nak updated blog nih...
minggu ni juga agak buatkan hatiku gembira, proposal untuk corporate gift aku dah diterima oleh client...hehehehe...alhamdulillah, berjaya juga bisnes baru aku nih...

nanti dah siap aku akan update kat blog ni...mana lah tahu ada pempaca2 atau follower ku yang nak order exclusive chocolate gift aku ni... hehehehe

lain2 yang nak update ape yer... erm... sesiapa yang tak tahu nak bawak anak2 nak jalan kat mana2 tu, cuba lah bawa anak2 datang ke NZX Ara Damansara, best sangat, semperna krismas ni, kat sana ada buat disney festive. semua kartun2 disney ada kat sana...siap ada yang kostume n rumah mikey mouse... gambar? nanti la zura update kat sini...hehehe...

Sekian untuk hari ni

1 comment:

atty's said...

bisnes apa tu zura

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!