Jom Kita Kawan!!

25 March 2010

kali ni betul2 nekad!!

Tengah buat kerja ni, sesambil tu belek gambar-gambar lama...tengok diriku sekarang ni terasa macam dah terlebih saiz sesangat...sedangkan awal tahun ari tu memang berazam nak kuruskan badan tahun 2010 ni..yer lah tahun ni umur pun dah meningkat...rasa dah lama sangat dalam kelompok Plus Size ni...mungkin dah sampai masa untuk kecikkan apa yang patut...

sebenarnya dah lama dah tak timbang berat badan ni...tapi rasa-rasanya berat dah melampau dah ni.. bile tanya suami, dia kata "tak gemuklah, cuma montel je" aahahahaha...atas jawapan menyedapkan hati tu lah aku jadi hangat2 tahi ayam untuk start diet ni...

Tapi rasanya kali ni memang betul2 nekad lah nak kuruskan badan...antara nak dan xnak je..dan antara malas n rajin je...org kata disiplin nak kene kuat...kene rajin buat research makanan apa yang patut makan n elakkan... Research?? huuuu~~~ malasnya nak buat research pasal ni semua... Rasanya nk ikut menu masa berpantang lah.. cuma maybe kene kurangkan makan nasi...

Moga2 dapatlah kurus tahun ni... Aminnnn..........

16 March 2010

lamanya x menulis.....

lama betul tak update blog ni... gambar2 anak2 pun dah lama tak letak kat sini... asyik sibuk update facebook... hero2 saya sekarang dah makin membesar...dah macam2 kerenah...si abang manja lebih dari adik...si adik selalu mengalah jer... tapi dua2 mummy sayang sama rata.... x ada sikit pun berbeza... opss, lupa pulak hero no 1 dalam hati mummy... daddy pun mummy sayang juga...ahahaha...nanti lupa tulis daddy merajuk pulak... Salam Sayang, Zura

Daddy

Hazeeq

Hariz

Ini lah gambar 3 hero dalam hidup ku...hehehe..lain2 hero ni lain2 ragam...letih tapi menghiburkan....

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!