Jom Kita Kawan!!

16 March 2010

lamanya x menulis.....

lama betul tak update blog ni... gambar2 anak2 pun dah lama tak letak kat sini... asyik sibuk update facebook... hero2 saya sekarang dah makin membesar...dah macam2 kerenah...si abang manja lebih dari adik...si adik selalu mengalah jer... tapi dua2 mummy sayang sama rata.... x ada sikit pun berbeza... opss, lupa pulak hero no 1 dalam hati mummy... daddy pun mummy sayang juga...ahahaha...nanti lupa tulis daddy merajuk pulak... Salam Sayang, Zura

Daddy

Hazeeq

Hariz

Ini lah gambar 3 hero dalam hidup ku...hehehe..lain2 hero ni lain2 ragam...letih tapi menghiburkan....

2 comments:

sweetfiza said...

eh x tak tau plak dah ada 2nd hero tu ....
ketinggalan ketapi la fiza ni yer ...
apa2 pun semoga selalu2 jngah blog ye ...dasyat tul penangan fb kan ...fiza pun dah jrang2 update blog...semoga kita brsama2 merajinkan diri yer ... hehehe...

Zura said...

hehehe,,hi fiza..tu la..ramai tak tau zura dah dapat 2nd bb... jarang nak masuk blog ni dah..kadang2 pg blog fiza pun x sempat nk komen..hehe..cume blog walking je.. :)jangan lupe add zura kat fb: sythegurlz@yahoo.com

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!