Jom Kita Kawan!!

19 February 2010

luahan hati

bila aku nak kurus ni... kenapa selalu sangat diet sekerat jalan... tension umur dah meningkat tapi badan masih tembam lagi...banyak kekurangan kalau badan besar ni...paling aku takut kalau suami sendiri satu hari nanti dah x suka... Ya Allah...

banyak baca tip2 untuk kurus tapi x boleh nak follow 100%... macam mana nak buat ni...
any idea?

jus mate 5 tu ok ker? story sikit..... nak kurus cepat ni...

help me!! help me!!.....

2 comments:

Syaz (MamaFarish) said...

my fren ada yg cuba jusmate ni..tp perut dia cm pedih2 skit la..so dia xtahan...my fren mkn jusmate not even 1 month pun dia dh lost 3-4 kgs..saya pun lepas bersalin nk try jusmate ni...byk gile lemak nk kene hilangkan...

Zura said...

mama farish,
nanti kalau ok inform ye..saya nak try tapi mcm takut sebab masih menyusukan 2 anak...huhu~~

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!