Jom Kita Kawan!!

10 February 2010

Hazeeq jeles

Assalamualaikum dan selamat petang semua...

harap semua sihat yer...hari ni busy betul..kene naik turun nak scan documents. dah la scanner lambat macam siput..sambil2 scan ni jenguk blog kejap...

Hari ni rasa pening2 jer...macam nak pitam pun ader...rasanya kurang darah kut...orang kata kalau kurang darah merah leh pitam kan..huhu~~ so tadi lunch makan la paru sebab orang kata paru boleh tambah darah...betul ke ek...asyik ikut org kata jer kan...kaakaka..

ni dah nak balik ni...tak sabar nak jumper anak2... hazeeq sekarang dah makin garang dia...kuat jeles ngan adik dia.. pantang kalau balik kerja x layan dia dulu...nanti mesti dia buat perangai...huhu~~ adik pulak isnin hari tu pg cucuk 4 bulan ( ikut carta lama), berat badan dia naik sikit jer...tapi tak la sampai masuk level tak cukup zat tu...hehe... maybe minum susu soya dia x berapa nak naik kut... ingat nak tukar susu lembu tapi doc kata baik jangan sebab dia alah dengan susu lembu... berat dia kategori slim sekarang ni..abang nya dulu kategori obesiti...ahahahahaha... takpe lah janji sihat kan...

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!