Jom Kita Kawan!!

09 February 2010

Assalamualaikum semua

Assalamualaikum... lama betul tak menulis kat blog ni... busy gile dengan kerja.. al maklum lah..nak main internet kene naik tingkat lagi satu - my desk yang ada internet. kat bilik kerja ni khas untuk kerja tak ada internet service...tu yang malas nak update tu... selalu jenjalan kat blog orang jer... hehehe
apa khabar semua? masih tak lewat nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2010...hehe semoga tahun ini membawa kemurahan rezeki untuk kita semua...amin...
Today happy sebab boss tak masuk..jadi boleh lah main internet kejap..haha... Minggu depan dah busy gila nak kene siapkan ISO. Bulan 3 ni ada external audit...aduiii pening betul... azam tahun lepas nak buat KPI tiap2 bulan...tapi tak boleh jugak...now kene buat KPI untuk 8 bulan lepas punyer... alamak..pening..pening... (pitam jap)
lama jugak tak letak gambar anak2 kat sini..nanti lah..dah snap banyak tapi belum sempat nak upload... ader ke org nak tengok..hahaha...

Anyway, tahun ni tahun berusaha untuk cari extra income. Kalau ada blogger yang nak cari Corporate gift atau door gift boleh lah hubungi saya... kat bawah ni ada flyers... harga boleh dirunding ok... So far alhamdulillah income boleh tahan...yang penting kene rajin berusaha kan.. Kalau ada yang berminat tu boleh la email saya ok..nanti baru boleh bagi contact no...

Sekian dulu untuk hari ni...nak pg makan ni..lapar sangat tadi breakfast sikit...hehehe

bye2 all..jumpa lagi...






2 comments:

atty's said...

salam zura...harap zura sehat ye ..

Zura said...

salam kak atty... dah agak dah kak atty mesti jenguk sini..tq kak atty...alhamdulillah zura sihat...hope kak atty bertambah sihat...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!