Jom Kita Kawan!!

16 June 2009

My luv Prince







Ni antara gambar terbaru buah hati ku... macam2 ragam sekarang ni...letih melayan kerenah dia...letih tapi gembira...

Majlis Sanding Mak Lang Hazeeq

Ni gambar masa kenduri adik aku kat umah abah dulu... baru sempat nak upload dalam ni... masa ni pun mintak org lain yang tolong snap guner camera aku...sebab hazeeq x nak berenggang langsung plak...geram tol...


Ni pengantin bergambar dengan anak buah pengantin lelaki... lebih kurang hazeeq je umur dia tapi x memerap mcm anakku itue...huhuhu~~

Ni pulak gambar aku ngan pengantin pempuan, adik aku ler...sorry yer alang, gambor ni mata pengantin x buka elok plak...hehehehe...dah ini jer kita sempat nak snap... hehehe...

pengantin bersama pihak pengantin perempuan... adik beradik pengantin perempuan x sempat nak masuk gambar, ader yang tengah wat keje ader yang kene jaga anak (aku la tu)

Ni plak gambar pengantin dengan pihak pengantin lelaki...

to Alang and suaminyer, semoga berbahagia selalu... semoga cepat dapat anak yang cumel2...heheheh... nanti hazeeq balik kg ada la geng... leh dia buli2 sepupu dia...haha

hari busy sedunia...

Assalamualaikum semua...

agak lama x menulis kat blog ni... beberapa minggu ni busy update file ISO...minggu depan ada audit.. Bila dah buat sorang-sorang ni memang pening sikit, maklumlah dari awal tahun baru nak update sekarang...tahun depan serik la...kalau boleh every month nak update... malas dah pening-pening macam ni... office ni belum cari lagi sorang staff... aku ni dah nak bersalin lepas raya.. cuak gak kalau bersalin time raya ker abis sapa nak buat keje kat sini..mana la tau bersallin awal kan...makan rendang, ketupat, laksa sure x ingat nyer raya ni...pening-pening...

Lama gak x jalan-jalan kat blog member2 yang lain nih... tapi now dah ader utang tag dari fiza 2 tag ni...kekeke... jenuh makcik nak menjawapnyer... insyaAllah lepas audit la baru jawap...leh ye fiza... :)

lama jugak x updated pasal buah hati ku yang sorang tu... sapa lagi anak lelaki aku la.. yang manja-manja nakal tu...huhuhu~~ sekarang ni pening sikit jaga dia...maklum lah budak dah dapat kaki...asyik nak berlari jer.. dah berapa kali terhantuk, jatuh... huhu~~ yang x leh nak elakkan lah, jaga mcm mana pun jatuh gak dia...sian dia...ada sekali tu sampai berdarah bibir dia... mulut tersembam kat lantai... darah kejap jer la... tapi aku tau sure sakit tu...sedih betul time tu...fes time la tgk dia darah2... mujur sikit jer...lepas letak susu ibu kat luka bibir dia terus elok...sayang anak mummy... rindu plak kat dia.. ingat today nak upload gambar dia...lama dah x letak gambar dia kat blog ni...

tak lama bulan puasa, ingat nak start gamti puasa la...huhu~~ 2 kali dah pregnen time bulan puasa...tahun ni nak try puasa penuh la.. kalau tak, jenuh nak mengganti...

okey lah nak lunch dulu...nanti jumpa lagi...

05 June 2009

hari yang bosan

Beberapa hari ni aku rasa malas pulak nak menulis kat blog... maybe sebab banyak sangat kerja nak disiapkan... jadi mood nak menulis kurang sikit...
Esok cuti, tak plan lagi nak pergi mana-mana...maybe jalan-jalan window shopping lah kot...paling tak pun cari tempat makan yang best-best sekitar PJ ni...

Okey lah...nanti menulis lagi.. pada kawan2 yang selalu singgah sini, selamat bercuti di hujung minggu... :)



01 June 2009

SMALL BUSINESS UNTUK RAYA

Tak lama lagi dah nak raya, macam biasa la... aku sure sibuk menjual kuih... Tahun ni plan ambil tempahan untuk kuih tart sahaja... maklum lah, time tu dah sarat mengandung... Disamping tu nak mencari side income jugak untuk sambut orand baru ni...

Kalau ada kawan2 blogger nak order boleh la tempah yer... RM20 untuk 50pcs... x mahal pun sebab sedap...hehehehe...

Takut tol bila fikir balik... raya tahun ni sarat mengandung....hehehe...


Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!