Jom Kita Kawan!!

01 June 2009

SMALL BUSINESS UNTUK RAYA

Tak lama lagi dah nak raya, macam biasa la... aku sure sibuk menjual kuih... Tahun ni plan ambil tempahan untuk kuih tart sahaja... maklum lah, time tu dah sarat mengandung... Disamping tu nak mencari side income jugak untuk sambut orand baru ni...

Kalau ada kawan2 blogger nak order boleh la tempah yer... RM20 untuk 50pcs... x mahal pun sebab sedap...hehehehe...

Takut tol bila fikir balik... raya tahun ni sarat mengandung....hehehe...


6 comments:

sweetfiza said...

zura pun ngandung gak yerk ...
skrg dah bape bulan ??

Zura said...

sekarang dah 5 bulan dah fiza...hehehe... due hujung bulan 10..

atty's said...

rajinnya zura..

Zura said...

kene rajin kak atty..nak cari duit lebih sikit time raya...hehehe...setahun hanya sekali...

Yan said...

knape lak takut klu sarat time raya ni??? heheh
nanti dapat baby syawal..

Zura said...

huhu~~ yan, kelam kabut kalao bersalin bukan kat tmpt kita pilih ni... :D kalau hospital kat kg zura teruk sikit...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!