Jom Kita Kawan!!

28 May 2009

Hari ni rasa malas jer dalam diri ni...tak baik betul datang kerja n rasa malas...macam makan gaji buta pulak...pinggang rasa lenguh jer.. sekarang ni buah hati kat umah tu asyik nak dukung jer...pantang nampak aku balik, sure nak dukung...hehehe...dah boleh berjalan nak berdukung pulak, dulu belum boleh berjalan asyik nak jalan jer x nak dukung.. macam-macam kerenah buah hati ku sorang tu...

hari ni makan mcm biasa la, x ada selera langsung... nasi separuh, ayam goreng dengan kuah taucu...sebut pasal taucu ni, dulu dari kecik ku x pernah makan taucu ni...sebab memang x suka nak makan...tapi sejak 2nd pregnen ni, suka plak kuah taucu tu...macam-macam ragam kan...mungkin pembawakan kot... badan pun surut sikit sebab kurang selera makan...now banyak makan buah2 jer laa...takut juga baby tak cukup zat nanti...

malam ni suami balik lambat pulak...dia main badminton dengan budak2 office dia...mau dekat pukul 11 baru balik ni...

2 comments:

atty's said...

lauk taucu..kty suka sgt..

zura..kalo zura view pakai IE..mmg problem..kena pakai mozila..

Zura said...

kak atty...nak pakai mozila tu kene donload plak...huhuhu~~ kira kene uninstall IE la ek?

mcm gitu ke?

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!