Jom Kita Kawan!!

06 May 2009

SCRAP BOOK - HAZEEQ

Hujung minggu ni nak pergi jusco jap... nak beli bahan untuk buat scrapbook hazeeq... ingat nak change color tema to blue laa...color merah mcm garang plak...

ape2pun, nak kene buat research dulu tentang design2 ni... dah ler aku ni kekurangan creativity... gambar pun nak kene pg cuci nanti...huhu~~ time nak buat ni time hazeeq tido laa...kalau tak abis dia pulak yang meng scrap kan book tu nanti...

nanti update kat sini lagi pasal scrapbook...


No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!