Jom Kita Kawan!!

15 May 2009

Emosi tak Stabil

Hari ni emosi x stabil sikit...hazeeq kene cirit birit... hari ni jer dah 4 kali berak...semalam plak ader la dalam 6 kali berak...Risau sangat hati ni...just now call MIL n dia kata dah stop berak...Ni 1st time anak aku kene cirit birit...betul2 risau hati ni sebab badan dia mcm panas sikit...tido pun bangun awal hari ni...pukul 6.30pagi dah bangun sebab dia dah berak...Ya Allah, betul-betul risau aku kali ni..Aku semalam memang x cukup tido sebab xboleh nak lena bila dia sakit mcm tu..memang dia aktif n tak meragam, tapi hati ni rasa x senang jer bila tau dia kene cirit birit...Petang ni bawak dia pg jumpa pakar... kene tunggu lepas kerja jugak sebab cuti kat opis ni dah x ada dah..abis dah cutiku...Lagi pulak running department sorang-sorang...

Ya Allah, sembuhkan lah sakit anakku...Pindahkan la sakit anakku kepada aku...Amin...

4 comments:

que_zul said...

la, cian ner hazeeq..ada salah makan ker?...kena bw pi klinik cepat2 la..harap2 smuanyer ok...

Zura said...

qq, dia dah ok today...doc kata sbb kuman, dia suka masuk tangan dalam mulut kan...huhu~~ hari ni dah ok dah x ada cirit birit...

Yan said...

samela ngan Qis..
risau zura.. sapela yg tak risau tgk anak sakit..
tp bile tanye kawan2.. rasenye pasal beraleh bulan.. so mungkin sebab susu dah 6 bulan guna tak bertukar..
yan dah try beli susu len.. tak tau lg berkesan ke tidak..
harap betulla dia berak2 tu pasal beraleh bulan..
sbb dah p klinik tp ubat doktor tu tak jalan..

ct rahani said...

zura.. Alhamdulillah hazeeq dh ok.. budak2 camtu la.. ngah membesar macam2 perkara baru yg nk diicubanya.. hehehe..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!