Jom Kita Kawan!!

06 May 2009

06/05/09

Rindu betul kat hazeeq... hari ni asyik tengok gambar dia jer kat office ni... semalam aku cuti, emergency leave sebab mil tak sihat.. so best la dapat luangkan masa dengan buah hati aku tu... main dengan dia, time tido kitaorg tido sekali...syok betul...hehehe...

Harap2 nya bila adik dia lahir, hazeeq tak akan terasa diabaikan...aku selalu bisik kat dia, nanti hazeeq ada adik mummy n daddy tak kan kurangkan tumpuan dan kasih sayang kat hazeeq... sama macamyang hazeeq dapat sekarang...

minggu lepas, labour day pergi jalan-jalan ke Melaka dan Port Dickson, best sebab sikit pun hazeeq tak buat perangai...sentiasa ceria je dia...walaupun pergi makan kat tempat tak ada aircond, mood dia baik jer...alhamdulillah...happy sangat tgk mood dia mcm tu...sebab sebelum ni kalau kat tempat x ada aircond dia buat perangai sikit...sekarang dah besar ni dia makin ok pulak... alhamdulillah....

Harapnya raya ni balik rumah tok perak dia ok...hehehe...tapi biasa la dia kalau kene serbu sure terkejut n buat perangai nyer... mintak2 la dia dah besar ni dah ok... baru la syok beraya...
boleh kumpul duit raya banyak2...

lama tak letak gambar hazeeq kat sini...nanti la...mungkin esok ku letak...


3 comments:

Mama Farish said...

saya pun kadang2 kt opis tetiba teringat kt anak...padahal balik nnt jumpa jugak...hmmmmm...

atty's said...

nanti bila dpt adik mesti hazeeq jadik abg yg baik..

Zura said...

mama farish ~ tu la pasal kan... rsa rindu mcm nak balik tgk dia jer... hehehe

kak atty ~ harapnya dia jadi abang yang baik...hehehe..amin...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!