Jom Kita Kawan!!

28 April 2009

28/04/09 - emosi aku...

Hari ni memang hari yang memeningkan kepala ku... kerja berlambak sangat kat office. Tambah pulak dengan keadaan aku yang mengantuk2 time lepas lunch ni...untuk menyegarkan mata, aku nak mencoret kat blog ni sekejap...walaupun x sure ader org membaca atau tidak...aku tulis kan ajer...

planning hujung minggu ni nak pergi bercuti ke genting, tapi semua hotel fully booking pulak...nak pergi bukit tinggi tapi kat sana macam bosan plak... x banyak aktiviti leh buat... balik ni nk kene check balik dengan hubby...biar dia yang buat keputusan...

kalau tak jadi bercuti aku ingat nak pg shopping compleks,.... nak cari bahan nak buat scrap book untuk hazeeq...dulu plan nak buat tapi x terbeli lagi pun bahan2 nyer... then nak pg cuci gambar plak... nak buat scrap book ni pun kene buat time hazeeq tido..kalau tak...sure x leh nak buat...nanti abis jadi benda lain....

hari tu beli kit nak belajar sulaman riben...x sempat tol nak buat... balik keje dah kene tumpu kat hazeeq... x leh nk biar dia main sorang2...nanti la..anak2 besar sikit baru start belajar buat sulaman tu...mintak le otak lom berkarat...hehehe...


2 comments:

atty's said...

salam zura..kty selalu masuk/baca..cuma kdg tak smpt nak tinggal komen..

nanti dah pandai jait sulam leh..amik tmphan..

Mama Farish said...

zura rajinnyer wt scrap book...kita harap blog ni la scrapt book iman..hehehee...:p

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!