Jom Kita Kawan!!

13 April 2009

weekend

weekend hari tu penat sangat... rasa macam nak tido jer satu hari...xnak bangun-bangun...tapi biasa la...kalau putera ku tu x tido mana la mata ni boleh nak lelap...kene la tunggu dia tido baru boleh nak join sekaki...

sekarang ni cepat ngantuk sangat... maybe sebab pregnen juga agaknya...kalau kat office ni lepas lunch jer mesti nak lelap...sabor je laa... ngantuk tak tertahan...kalau tahan gak nanti jadik blur macam ayam berak kapur jer...

hujung minggu hari tu ingat kan nak buat mee bandung... tapi plan punya plan x jadi gak...rasa susah nak masak pasal nak kene pakai tudung kat dapur tu...last2 makan lauk mamak...kekekeke...janji makan kan...

hari ahad, bawak hazeeq cucuk MMR dia....doc kata mungkin demam...tapi alhamdulillah dia x demam pun... still aktif mcm biasa...alhamdulillah...kalau dia demam hari ni kene amik emergency leave ler...risau tuu kalau dia demam....budak kecik tu memang susah sakit or demam, maybe sebab still minum susu badan agaknya... kalau takat jatuh tu ader la gak...maklum lah dah start jalan...kadang2 dia main jalan jer x elak2 dah... tau2 dah jatuh...nasib baik dia pandai tongkat guna tangan, so kepala dia x la terhantuk kalau time jatuh telentang tu...

petangnya plak pg beli kasut sandle untuk hazeeq kat kelana jaya...kasut yang beli bulan lepas tu dia dah x muat...dah terkeluar jari kat depan tu...huhu~~ now dia pakai kasut saiz 6...kasut dia kene beli ukuran uk punyer...kalau tak memang x ada saiz...tapi xper janji ader kasut... hehehehe..

4 comments:

atty's said...

hazeeq dah besau tu..cepat betui tak maut..kasutnya mcm abg fir..leh geng nie..sama montel..

Zura said...

hehehe...sama saiz ngan fir ker kak atty? nanti leh la pinjam kasut fir kalau pg umah kak atty,,,ahahahaha..

Mama Farish said...

zura..nape masak kene pakai tudung?

Zura said...

sebab dalam umah tu ader brother in law ngan fil...huhuhu~~

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!