Jom Kita Kawan!!

21 June 2010

Lamanya

lama betul tak menulis kat sini... hehe...mungkin gak sebab agak busy dan malas...
hmm, apa nak ditulis yer? .....

oh ya, baru2 ni mood agak "semangat" nak publishkan bisnes sampingan yang dah 3 tahun diceburi ni... tapi material dalam tu masih belum banyak...

kalau ada yang berminat, boleh lah jenguk ke blog bisnes saya... :) ni link nya...

hehe..sempena ramadhan yang dah nak dekat ni, kalau ada yang nak beri gift buah kurma bersalut choc pun boleh lah inform ngan saya...harga boleh dirunding...Gambar plak nanti baru leh upload...nak kene cari balik... huhu~~
Tentang anak2 pulak, hazeeq dah petah bercakap dah walaupun umur 2 tahun tapi mulut tak reti diam..ada je benda yang nak ditanya..soalan berkait pulak tu...ahaha..
Hariz pulak, dah start merangkak pada umur 8 bulan ni...abis lah nak kene monitor semua barang yang rendah..badan belum berapa tembam hariz, maybe sebab minum susu soya agaknya? emm...
lagi satu, sejak pindah ke area bukit jelutong ni, kami sekeluarga macam dah ada aktiviti baru sekarang...untuk tiap hujung minggu.. aktiviti tu x lain x bukan main layang2 kat kawasan lapang dekat ngan umah kami...best jugak lah sebenarnya sebab sebelum ni hanya tengok org main je..x terlintas nak join...tapi bila dah join, rasa mcm x nak balik...haha
p/s: next time kene bawak tikar nak pg sana sebab lenguh nak berdiri.....mau dekat 2 jam kat sana...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!