Jom Kita Kawan!!

07 May 2009

Bercuti

Akhirnya sempat juga nak menempek gambar hazeeq masa pergi bercuti ke Melaka. Banyak sangat gambar jadi ku letak mana yang nampak ok laa...hehehe...Pergi bercuti ni pun org yang belanja...hehehe...


ni gambar dengan daddy dia masa kat A famosa gak... Masa ni daddy baru lepas main Archery. dapat la 58 point untuk first time memanah ni... Cuaca panas2 redup sikit...mood hazeeq maintain je masa ni... duduk kat daddy dia sentiasa maintain cool...

our family...hehehe..muka ku buruk tol biler bergambar...tembun jer...kekeke...gambar ni masa sebelum checkout dari Afamosa Condotel. Snap di saat-saat akhir...



Dua gambar kat atas ni masa tengah makan kat Melaka, Restoran yang tepi kincir air tu...Quayside Seafood kot nama dia...lupe daaa.. tunggu makanan sampai lama betul, last2 snap2 gambar dulu...

ni masa kat A Famosa gak ni...baru bangun tido...kene pakaikan dia kasut pasal lantai condo tu agak berhabuk n kotor sket...

2 comments:

atty's said...

suka gambo hazeeq yg last comey bangat

Zura said...

kekeke... yang atas lantai tu ek... tu muka baru bangun tido tu...ahaks

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!