Jom Kita Kawan!!

26 May 2009

Hari ni kepala pening sangat rasa... macam nak mintak mc jer...tak tahu kenapa ek...tiba2 jer pening kepala...atau mungkin aku mood malas nak keje kot nyer ni...ISO belum siap lagi..tensionnya...

hari ni makan simple jer, ikan pari masak asam pedas dengan potato goreng cili... pastu beli ABC (manis giler)...Kepala tengah weng lagi...

Kalau ikutkan minggu ni kene daftar untuk kursus asuhan kanak-kanak, sebab plan nak bukak taska... tapi cancel plak...suami kata amik kursus lepas bersalin nanti...takut aku letih kelas part time ni... dah suami ku kata macam tu kene la ikut... x baik plak nak membantah...hehehe...

Sekarang ni hati tak sabar2 nak bukak taska...lagi cepat lagi boleh ku tenang...

So, buat masa ni, ku just buat bisnes online je laa...terbaru maybe nak jual baju baby... dah submit order kat supplier maybe bulan 6 barang masuk...

3 comments:

ct rahani said...

wah.. zura nk bukak taska yer.. bagus la.. vender doakan cita2 zura tercapai.. Amin..

atty's said...

bagus cita2 zura.tuh..kty tetap sokong apa zura buat

Zura said...

terima kasih vender n kak atty...

insyaAllah nanti bulan 11 baru dapat buka taska ni...

:) amin

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!