Jom Kita Kawan!!

13 May 2009

TAG KEDUA DARI VENDER

huhu~~ selamat tengahari kepada semua yang mengunjungi blog saya ni... dah makan ke semua... hari ni makan lauk daging masak merah dengan sayur serta milo ais jer...kurang selera pulak...

ni nak jawap tag ke dua dari member zura Vender:



Ni Jawapannyer:

1. copy award di atas untuk diletakkan di blog anda
Thanks vender sebab teringat kat zura nak buat tag ni...panjang plak tu...adoii...
2. nyatakan 5 jenis fakta menarik tentang pemberi award ini.
-. Lemah Lembut
-. Baik Hati
-. Jenis yang x lupa kawan vender ni.
-. Mata besor
-. Suker berniaga dia ni...
3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
** banyak nyer sampai sepuluh...huhu~~
- Pendiam sikit kalau baru kenal.
- Suka jalan jalan tgk lampu kat putrajaya...nape ntah...
- Bersolek tapi ikut mood...kalau rajin bersolek sakan, kalau malas pakai bedak jer
- x suka bau perfume yang kuat-kuat, ske bau lembut ajer
- takut naik roller coaster, x suker naik benda2 nih.
- Suka dengar lagu instrumental time boring
- suka nak beli kasut tumit tinggi tapi selalu x ada saiz
- suka warna biru & merah jambu.
- x suka minum air gas
- Suka makan laksa dan Nasi Kerabu. x jemu makan 2 menu ni...
4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang merekak.
- ramai sangat la 10 tu...hehehe...saya pilih 2 je ya
*kak atty - yang rajin menjenguk blog ku ini. kak kalau sudi jawap yer
*abby - my friend from Sabah

Sekian dulu...

2 comments:

ct rahani said...

wah.. laju tul zura jawab tag.. thanks k..

vender pun suker gak mkn ns kerabu.. x penah rasa jemu.. ni pun dh lama x mkn.. balik nih harus cari.. hehehe..

atty's said...

alor zura..kalo tau td..kty dtg jugak jumpa zura..kty sampai sana kol 3 gtu..sbb g tmptlain..

tp kalo tau zura kt sana..jumpa dpt kiss pipi ..gambar sekeping dua..pun jdk ar..huhuhuuhuhuhuh..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!