Jom Kita Kawan!!

20 May 2009

rancangan sebelum 2010

Semalam berbincang panjang dengan hubby, lepas banyak bisnes plan yang kitaorg rancang nak bukak, at last aku mintak kebenaran hubby untuk buka taska. Disamping tu boleh la aku fokus kat anak-anak yang dah nak masuk 2 orang ni...

Tapi masalahnyer, nak bukak taska ni kene pergi kursus yang selama 20hari beturut-turut, dan kalau untuk part time, jadualnya sampai 3 bulan...lama sangat n time tu aku pun dah sarat..Hubby suruh ambil kursus masa bulan ke 2 cuti bersalin tu(selalunyer aku dah segar bugar bulan ke 2 pantang ni). Now tengah fikir mana satu nak follow...kalau ambil yang part time tu kelasnya 3 jam jer pukul 6 sampai pukul 9 mlm...Selalu time tu time bermain dengan hazeeq tu..

Lokasi pulak mungkin nak buka di area PJ atau Subang...Tengah survey juga tempat yang sesuai ni...

2 comments:

ღ lie _nurulz ღ said...

bagus tu buka taska..sesambil tu kita leh fokus anak2 kita sekali..

kak zura due bila eh..?!

Zura said...

tu la nurul..penyebab utama nya sbb nk focus kat anak sendiri..hehe..kak zura due bulan 10..nurul plak?

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!