Jom Kita Kawan!!

07 June 2014

jom cuti-cuti malaysia 2014/ grand lexis pd

Cuti sekolah datang lagi..maka untuk menghiburkan hati anak2..mummy daddy perlu plan nak holiday ke mana... dalam malaysia sahaja berdekatan dengan shah alam... kami pilih tempat yang tak lebih dari 5jam perjalanan.

Kebanyakan hotel kegemaran anak2 dah penuh maka tak memilih sangat kali ini...rezeki dapat checkin di grand lexis pd dengan booking last minute dan booking online sahaja... hotel grand lexis ni menjadi kesukaan kami sekeluarga sebab ada private pool di setiap bilik... maka puaslah anak2 mandi sambil mummy daddy boleh monitor...

Sekarang di grand lexis pd dah ada menu baru untuk kids... sebelum ini setiap kali datang anak2 hanya makan fish & chips, tapi sekarang pihak grand lexis telah menambah menu baru..... ayam goreng + fries + drinks...ayam sangat sedap... nyum..nyum... menu ni cepat habis.. kalau salah time memang tak sempat nak rasa...

Nak pegi sini memang kena menabung...haha.. tapi bilik di sini semua ada 2 katil king...maka memang muat lah unuk family yang besar, contohnya mcm family kami...

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!