Jom Kita Kawan!!

16 June 2009

hari busy sedunia...

Assalamualaikum semua...

agak lama x menulis kat blog ni... beberapa minggu ni busy update file ISO...minggu depan ada audit.. Bila dah buat sorang-sorang ni memang pening sikit, maklumlah dari awal tahun baru nak update sekarang...tahun depan serik la...kalau boleh every month nak update... malas dah pening-pening macam ni... office ni belum cari lagi sorang staff... aku ni dah nak bersalin lepas raya.. cuak gak kalau bersalin time raya ker abis sapa nak buat keje kat sini..mana la tau bersallin awal kan...makan rendang, ketupat, laksa sure x ingat nyer raya ni...pening-pening...

Lama gak x jalan-jalan kat blog member2 yang lain nih... tapi now dah ader utang tag dari fiza 2 tag ni...kekeke... jenuh makcik nak menjawapnyer... insyaAllah lepas audit la baru jawap...leh ye fiza... :)

lama jugak x updated pasal buah hati ku yang sorang tu... sapa lagi anak lelaki aku la.. yang manja-manja nakal tu...huhuhu~~ sekarang ni pening sikit jaga dia...maklum lah budak dah dapat kaki...asyik nak berlari jer.. dah berapa kali terhantuk, jatuh... huhu~~ yang x leh nak elakkan lah, jaga mcm mana pun jatuh gak dia...sian dia...ada sekali tu sampai berdarah bibir dia... mulut tersembam kat lantai... darah kejap jer la... tapi aku tau sure sakit tu...sedih betul time tu...fes time la tgk dia darah2... mujur sikit jer...lepas letak susu ibu kat luka bibir dia terus elok...sayang anak mummy... rindu plak kat dia.. ingat today nak upload gambar dia...lama dah x letak gambar dia kat blog ni...

tak lama bulan puasa, ingat nak start gamti puasa la...huhu~~ 2 kali dah pregnen time bulan puasa...tahun ni nak try puasa penuh la.. kalau tak, jenuh nak mengganti...

okey lah nak lunch dulu...nanti jumpa lagi...

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!