Jom Kita Kawan!!

27 June 2011

BESTNYA JADI ORG CANTIK

hari ni keje aku Blogwalking jer...
amboi2..keje berlambak pun sempat blogwalking lagik...huhu~~ keje tu keje gak..blog tak boleh tinggal...
nak menulis kat sini dari pagi aku x ada idea...tak tau nak citer aper...citer pasal anak kang x leh nak stop plak...

dalam aku dok blogwalking ari ni, aku sempat la jenguk blog2 remaja2 glemer kat alam blog ni... semua cantik2 la diaorg ni.... * Wish anak aku Alesya pun jadi cantik mcm mereka...

Mesti best kan jadi orang cantik? ramai org suka, senang nak berurusan dan saham pun tinggi...hehehe...

Aku x leh nak entry pasal lelaki hensem kang suami marah (seyes ni)...kuikuikui... blogger paling cantik setakat ni yang aku tengok ialah Fatin Liyana tu...dia memang glemer dan cantik...huhu~~ bertuah tuan punya badan kan...Cantik dan Bijak...selalu ke blog dia tapi jarang komen...jadi silent reader gitu.... tapi mcm tak puas tengok muka dia kan... (agaknya anak dara aku lawa mcm tu dak - tanya diri sendiri)...

Dulu masa sekolah aku ada sorang kawan yang cantik sangat...kira top la kat sekolah, cantik dan pandai...sopan pun sopan...tapi aku dengar bila dia masuk U, tak ramai girl nak kawan ngan dia sebab dia selalu jadik tumpuan...contohnya lelaki nak kenal ngan dia melalui kawan baiknya kat U...so, lama-lama kawan girl dia dah x ramai...sampai dia benti n sambung blaja kat kolej kat kawasan Utara..... sian gak la kat dia...tapi mungkin tu nasib org cantik ker?

P/S: Aku tabik dengan orang cantik dan x sombong...tapi aku x suker org cantik tapi tak sopan...

Aku pun nak jadi cantik...tapi badan asyik mengembang jer.... Tp cantik luaran x sepenting kecantikan dalaman kan...

5 comments:

farahin nasir said...

cantek bukan segalanya pun kak.. rasenyer org cantek cam dieorg2 tuh lagi truk kene fitnah macam.. manusia kak.. mane penah boleh duk diam kalo tgok org lebih..(sesetangahnyer lah..) mintak kita d jauhkan lah..

Finaz Jaafar said...

saya pun slalu pikir, bestnye jadi orang cantik..

dan

saya juga pembaca blog FL!!beliau sgt cntik dan ohsem !

Cik Puan Zura said...

betul tu farah...tapi mcm akak ni kan...senyap2 rasa teringin nak cantik...kuikuikui

Cik Puan Zura said...

Finaz, kan..kan... bestnye...

nanti nak jalan2 lagi cari blogger cantik... hehehe

~nsar~ said...

hahaha bes kan jadik cantik.. semua orang tumpu...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!