Jom Kita Kawan!!

22 June 2011

AHLI KSRS - JOM TUKAR LINK

Nak ajak sapa yang sudi dari KSRS untuk bertukar link untuk saya masukkan dalam bloglist saya...

kalau ada yang sudi leh la tinggal jejak kat bahagian comment entry ni...tq...


** senyum sikit

9 comments:

IntaNBerliaN said...

tukar link/.. emm xpaham le pulak.. tp mmg sy dah masukkan seme ahli ksrs dlm bloglist.. hihii

Cik Puan Zura said...

maksudnya intan dah masukkan link saya ye...hehe...saya slow pasal baru nak start wat bloglist...kuikui...

mel haslina amir said...

ala,,sy x start buat BL lagi utk kelab KSRS,,terlambat sikit,,jom xchange link

Puan Kutu said...

sy sgt berbesar hati.hehe..sy pun dh buat bloglist utk ksrs tau.

deeya said...

ta pernah buat pun .. ta paham ! hahakz ! ^__^

juanita said...

itu la saya pun kurang paham.
:D

puanbee said...

hh bagus lah korang tersenyum den tengok hihi.. saya dah masukkan semua hli dalam bloglist .. ada teka teki untuk ahli sekarang ..cepat2

Cik Puan Zura said...

bloglist tu mcm kat tepi belah kanan blog saya ni..bawah shoumix tu..ada bloglist kawan2 dari KSRS...maknanya kita boleh melawat kawan2 terus dari situ...tiap2 kali ada update dari kawan2 kita terus nampak...

Anonymous said...

Saya nak link exchange dengan tuan punya blog ini...

Kaki Blogger

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!