Jom Kita Kawan!!

21 June 2011

KELAB SURI RUMAH SEDUNIA - TUGASAN PERTAMA

Hehehe....dah join Kelab ni.... so, untuk tugasan pertama ni rasanya boleh buat ni...cuti masa makan jap....nak buat dari pagi tapi x sempat...


Assalamualaikum semua ahli kelab....salam perkenalan yer.... boleh panggil saya Zura.
Umur dah 29tahun dah....haaaa dah 29?? kuikuikui...tinggal kat bukit jelutong, shah alam. Klau ada sesapa dekat2 boleh lah jumpa yer....hehehe...

saya ni dah berkahwin..anak dah nak masuk 4. Anak sulung, Hazeeq umur nak genap 3 tahun, Anak ke 2 Hariz dah 1 tahun 6 bulan, anak ke 3 Alesya baru 6 bulan...anak ke 4 dalam perut lagi...kuikuikui...aktif kan....xper rezeki...Saya bekerja di area Glenmarie Shah Alam. balik sharp2 kul 5pm...Facebook ada tapi x aktif sangat.... twitter ada tapi lama dah x on....lupa dah pun password....selalunya kat blog aje....


salam perkenalan.... sapa nak join club ni boleh klik kat Puan Pengerusi nya blog: http://puanbee.com/

13 comments:

IntaNBerliaN said...

Saya suka tgk header awk... tenang je tgk muka baby2 ni... hihii

salam kenal yer.. saya pun ahli ksrs jugak..

puanbee said...

salam kenai2 ini kali pertama kita berkenalan kan ... baguslah dah kenai camgini . hee ok bee dah masukkan nama di http;//honeyvsbee.blogspot.com

tolong tengok blog awak ade dlm bloglist ke belum ye :)

NzA said...

salam kenal geng KSRS....wah produktifnya...he.he.he..sama mcm akan..anak sederet sethn sorg...

Puan Kutu said...

wah comel2 ank..almkenal yer. ksrs jugak..:)

juanita said...

Hai salam kenal,
Saya pun ahli ksrs

Lelord said...

hai Zura , salam kenal yek

Cik Puan Zura said...

intan ~ salam kenal juga dari saya... header tu yang terpenting tu...hehehe...

Cik Puan Zura said...

salam bee, yuo kali pertama kenal...saya nya link dah ada dalam bloglist kat sane..semalam check...

Cik Puan Zura said...

kak nZA ~ slam kenal...kita mesti sentiasa produktif kan...hahaha...nak cukup 5 org sebelum umur 30 tahun kalau leh ni...

Cik Puan Zura said...

Puan Kutu / Murni ~ tq coz kata anak2 saya comel..hehehe...salam kenal gak dari saya

Cik Puan Zura said...

juanita ~ salam kenal dari saya juga...

Cik Puan Zura said...

hi lelord ~ dah join ksrs gak ek...ehe

puanbee said...

zura bee nk 4 org je ..sebelm umur 30 hehe.. so lagi sorang je ni haha

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!