Jom Kita Kawan!!

30 June 2011

BENDA KECIL JADI BESAR

Hari ni busy sangat.... x sempat jenguk blog..




Berita sikit...company aku bergaduh dengan company depan...sebab parking...


Sampai jadi kes polis.... hahahaha...kelakar...


kisahnya, org depan parking kat depan office kami, menyerong hingga parking satu lagi tak boleh nak digunakan... oleh kerana x tahu nak cari tuan punya kereta, officemate tulis nota ringkas "Sila parking betul-betul"
Esoknya di balas oleh sipolan - dengan nota " Ini public parking, tak perlu letak kon banyak-banyak"... Berbalik kepada nota dia, sebenarnya pagi2 guard office mereka menghalau semua org yang nak parking di PUBLIC PARKING depan office diaorg dengan alasan pasrking kat situ hanya untuk staff mereka....


kelakar dan x profesional.... sampai 2 sarjan datang office kami hanya sebab parking... sebelum nak hantar polis cermin dulu diri sendiri....

2 comments:

Sabihah said...

hahaha..ofis kami pun ada masalah ni..tp takde laa smpi kes polis..^_^

Cik Puan Zura said...

tu laa yang heran tu...
kes mcm ni boleh diskus kan... dah jadik kes polis...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!