Jom Kita Kawan!!

20 June 2011

Hari Bapa 2011 - Hubby aku terharu

semalam hari bapa ke?
aku dah konfius dah..
maklumlah sebelum ni x pernah sambut dengan abah pun hari bapa ni....
dulu2 mana nak ada celebration hari bapa kat kampung aku...
sekarang bila dah ada anak sendiri baru nak sambut...

ucapan hazeeq kat daddy dia..

"hepi fathers day daddy, i luv you" - hubby aku terharu giler...hahaha....yer la, dia x sangka kot...pasal tahun lepas hazeeq lom pandai bercakap lagik kan....tahun ni dia 3 tahun dah petah bercakap....kalah org tua...

ending of the day masa nak balik dari subang parade, dia siap pesan kat daddy dia. "i love u daddy" "bawak keta jangan laju2 tau, ingat anak bini" keh keh keh....anak aku...

2 comments:

Puan Kutu said...

amboi ayat igt anak bini tu macam org besar.hehe comel!

Cik Puan Zura said...

hehe..tu la pasal puan kutu kan...budak2 sekarang...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!