Jom Kita Kawan!!

11 May 2011

FB - Aku Pun Terkena

Selalu baca kisah bahaya FB ni kat blog2 org lain or dengar perbualan member office.... Tapi kali ni aku pula yang kene...

Yer lah FB ni kan senang je nak cari balik kawan lama... bagi yang dah kawin, amat tidak sesuai bila exbf add balik di FB..kalau add n act mcm biasa ok lah...tapi kalau siap private mesej tu yang bahaya..silap2 haribulan boleh gaduh laki bini....

aku baru2 ni terkena juga... aku silap pi approve je..sebab aku rasa ok just fren..tapi org ni tak plak..siap email kat inbox... wah bahaya2....aku memang x suka...aku x balas lagi dia hantar email...aku rasa suami aku tahu pasal tu tapi dia diamkan diri n moody memanjang...aku dah faham, so aku rasa better aku remove friend connection dengan lelaki tu...alahai, bukan bercinta sangat pun dulu.... time sekolah... kira bukan 1st love aku la dia ni.... suami aku baru betul2 1st love aku...hehehe

bahaya kan kalau pasangan kita salah anggap... aku x nak hubungan aku dengan suami bermasalah atas sebab yang x munasabah mcm ni...so now aku hati2 nak add kawan di FB... pasal suami aku sensitip pasal male friend ni...kalau kawan perempuan, dia bagi 1000% green light...eceh...biasa lah kan benda2 online ni, mcm2...

p/s: aku pun 2 x 5 kalau exgf suami add aku yang tolong removekan...ahahaha..jahat tak? suke ati la..... :D

8 comments:

Eza Ridzwan said...

janji, setia kat encek asben...yeah!!....

Nafisa81 said...

takla jahat sgttt...

makdara TERdiva said...

tak jahat! tapi tindakan yg bagus!
hehe!

Cik Puan Zura said...

hehehe...

ieja amieja said...

setia pada yg satu!!!
jahat tu x kot..heehe

salam kenal....

Khuzrin Kamarudin said...

FB ni bahaya woooo....

anismelon said...

setuju yg nie..fb bnyk memecah belah org je..huuuu..tp still berfb..heee

Cik Puan Zura said...

ehehe..tul tu anis...ada -ve and +ve fb ni...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!