Jom Kita Kawan!!

25 May 2011

Apa Nak Buat Bila Jadi Mcm Ni

Salam petang semua.....

Dulu kan pernah buat entry pasal FB ni...hari ni sejarah berulang lagi...aku da buntuuuu...

kalau korang apa korang nak buat ye? pasal ex cinta monyet masa sekolah dulu nak add kat FB...dulu dia dok wat hal hantar private mesej semua so aku remove connection dengan dia...kira delete dia as friend la... sekali hari ni dia add lagi plak...

aku sebenarnya x ada hati pun kat dia ni...skolah dulu pun gitu2 jer...cinta monyet...tapi x bercinta tahap mana pun...adoi..pening...kang kalo aku add kang dia dok ungkit2 kisah kat skolah aku x mau la...kalau Hubby baca mesti dia merajuk 24jam x benti... ni aku reject dia dok hantar nak add lagi...siap hantar mesej lagi nak suruh request add balik...adoi...aku ok tapi aku takut dia terlebih feeling lagik... xkuasa aku...

pening nya.... wah... ni kadang2 buat aku nak tutup akaun FB ni... tak nak lah hubby pk bebukan....i love my hubby...keh keh keh...

aku on FB ni niat utama nk cari kawan-kawan lama...dan nak bagi abah kat kampung tengok gambar cucu2...emmm..

mencik..mencik...

4 comments:

makdara TERdiva said...

ignore jer msg dr dia..senang citer :D

aNaYaNa said...

akak..block jer dia tuh..kan kat bawah belah kiri profile dia ada "block this user" macam tu la kot..better lah block dari dok layan orang gitu..huhu

Cik Puan Zura said...

MD ~ iggy tapi dia keep sending... takut hubby ter buka je..

Cik Puan Zura said...

Yana, TQ2..baru tau boleh block... tqvm..muahhh kekeke

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!