Jom Kita Kawan!!

24 October 2011

~ EDISI SCRAP BOOK ~

Ehem2...
semangat tengah nak buat scrap book ni...
barang2 dah dibeli... tapi belum snap gambor...

hazeeq punya tema merah, hariz tema biru n Alesya tentula tema pink (standard untuk girl)...
Hazeeq oleh kerana dia suker angry bird jadi aku beli le warna merah2...

hariz sebab dia memang aku suka kalo dalam kaler biru...tu pasal aku buat tema biru...

Alesya tema pink ada manik2 sikit... jenuh la aku nak membuatnya....

last2, total gambar nak kene cuci kat kedai ada dalam 600 keping... huahuahua.......
ada sesapa bukak kedai cuci gambar dak? kot2 leh bagi diskaun? ayoyo~~~ pemsan

2 comments:

Puan Kutu said...

mak ai 600keping..nak pitam.huhu...

Cik Puan Zura said...

tu la,,, kalau ikutkan lebih...tapi tu yang dah ditapis...

maklumla anak 3 org...hahaha..tu yg banyak tu

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!