Jom Kita Kawan!!

18 October 2011

~ Satu Hari Yang Gembira ~

Semalam, aku dipenuhi dengan soalan2 dari suami dan anak teruna sulung....



macam hari bertemu pelanggan pulak rasanya... Tambah pelanggan kecik tu yang macam mesin pertanyaan yang tak boleh nak berenti bertanya...kecuali time dia tido baru sunyi...harharhar.... budak2 nak membesar memang soalan banyak kan... maka mummy nya kene lah prepare jawapan yang munasabah...sebab jawapan yang kita beri tu nanti dia ingat sampai ke sudah....

anak no 2 baru berlajar bercakap...  asyik sebut kapal terbang je...minum susu sebut "nak lerk" apa yang leh kait ngan susu pun x tau...haha..so kalau dengar dia merengek sebut "lerk...lerk.." maknanya nak susu... wahaha...


Alesya plak... sekarang dah nak berjalan...gigi baru tumbuh 2 batang... budak ni good jer mood dia.... jarang buat perangai...kecuali bila lapar or ngantuk.....

Hubby plak sekarang semangat nak join business shipping... dia dah nampak bidang shipping ni boleh buat income...cuma kene rajin...sekarang aku dok bagi tutorial kat dia la... terangkan semua berkaitan bidang shipping... so far nampak dia memang semangat.... so boleh lah dia join aku berenti kerja..haha...

best duduk rumah..layan anak2...buat tugas sebagai ibu dan isteri... memang satu hari yang menggembirakan.....so, memang tak menyesal nak berhenti kerja ni... berkobar-kobar lagi ada lah....


1 comment:

aNaYaNa said...

goodluck kak..biznes shipping caner tuh yer..menarik jer bunyi..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!