Jom Kita Kawan!!

20 October 2011

~ IDEA NAK BUAT: SCRAPBOOK ANAK-ANAK ~


Idea nak buat scrapbook ni memang dah lama dah..... masa pregnen alesya dulu...tp tak terbuat-buat.... asyik tertangguh jer....

Skrg ni rasa nak buat balik lah... at least nanti org datang umah boleh tengok kan.....

so, kene prepare 4 scrapbook.... 1 anak 1 scrapbook..... haaa....atas tu sample2... agak2 aku nya tangan ni lembut tak buat benda2 seni ni....hahaha...

korang tahu kat mana ada barang2 nak buat scrapbook ni? nak beli yg dah siap selalu x cukup page.... gambar anak2 punya lah banyak...

9 comments:

puanbee said...

ada org kreatif gun apaper lama je kan , rendam paper tu dan buat jd buku tebal ..bestnya .. buat lah step by step boleh bee ikut sekali .. banyak gambar nih

Puan Kutu said...

emm skang semuapakat menggila scrap book nie..suka juga..tp takde semangat nak buat..hehe

Cik Puan Zura said...

bee ~ itu la bee..zura start nanti masa dah jadi full time housewife...hehe...haruslah bertapa dulu supaya diri ni jadik kretif...

Cik Puan Zura said...
This comment has been removed by the author.
Cik Puan Zura said...

puan kutu ~ tu la...semangat tu kene pupuk tu... nanti anak dah ramai mcm saya semangat tinggi tapi masa plak x cukup...kene sorok2 nak buat....

Papa Mifz said...

Nti tunjukan la hasilnye k ;-)

NzA said...

tringin juga nk buat ttp xjadi2 la.....

Cik Puan Zura said...

papa mifz~ nanti saya letak.. hasilnya x tau bile nak siap...huhu~~

Cik Puan Zura said...

kak NzA ~ hehe..kene kuat semangat nak buat...saya nak kene siapkan untuk 3 org... huhu~~

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!