Jom Kita Kawan!!

03 October 2011

~ Aku Dah Jumpa dan Dah Confirm~

Assalamualaikum...

dah jumpa apa? hehhehe...dah jumpa rumah baru untuk keluarga kecik aku...
kat area kota kemuning... walaupun tak seberapa, tapi rasanya tak sabar sangat nak pindah...

ada sesapa warga kota kemuning dak kat sini...hehehe...kot2 la boleh buat kawan...hehehe... rumah ni umah townhouse...kat area Lagoon Villas, kota kemuning....selesa lah untuk kami 5 beranak nak tinggal... berkenan rumah townhouse ni sebab security agak ketat dan hanya ambil warga malaysia untuk jadi guard...

kalau ok kat situ, ingat lepas 2 tahun nak beli....huhu~~

semalam nak snap gambar tapi segan pasal owner tu ada...dok tanya itu ini... kalau agent je aku memang dah snap2 dah...anak2 pun suka rumah tu sebab mcm selesa jer... bilik 4 + 1 ada stor room, barhroom ada 3...2 atas 1 bawah....

so, mula planning nak cari side income dari rumah... kalau ok hubby bagi green light untuk terus jadi surirumah sepenuh masa... best2... kerja kemas umah aku gantung pada main lah kot...kerja uruskan anak2 dan memasak aku take over...wah2... lepas ni penuh la blog aku pasal aktiviti memasak kan... ntah sempat x kan nak update blog yang x seberapa ni...maklumlah nanti bulan 1 ada new member dalam family kami.... baby baru la... hohoho~~~ insyaAllah boleh......

tadik dah confirm dengan owner kami nak masuk pindah bulan 11 ni... tapi start duduk bulan 12 sebab bulan 11 tu nak siapkan pemasangan aircond dan perabot2... ada sapa2 kat sini buat bisnes jual aircond? saya nak beli dalam 5 aircond 1HP... kalo ada sila lah contact saya yer...huhu~~

4 comments:

Puan Kutu said...

wah rumah baru..bunyinya macam excited..tumpang hepy juga..semoga selamat semuanya..:)

Syaz said...

zura bestnya masuk umah baruu...zura apa nama kawasan tu? saya pun tgh cari rumah area shah alam...

Cik Puan Zura said...

Puan Kutu ~ tu la, teruja hingga mengigau tu...hah hah hah...

Cik Puan Zura said...

syaz ~ area tu namanya Lagoon Villa, Kota Kemuning. Saya ambil ni townhouse - 2 tingkat...parking bawah umah...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!