Jom Kita Kawan!!

01 March 2011

wajib buat

sekarang ni susah betul nak keluar jenjalan...
huhu~~ 1 sebab en hubby bz, 2 sebab nak kene bawak 3 anak2 ku tu... hehe..
hariz ngan hazeeq sekarang aktif sangat...kalau mood baik ok la x lari sana sini...aleesya ok, jalan2 dia dia banyak tido jer... tapi tu la...macam mana ek nak bawak kalau 3 masih kecik ni... :D

alkisahnya, hujung minggu sebelum ni kitaorg selalu lepak kat subang parade...wajib bawak hazeeq dengan hariz makan chicken rice shop tu...sabtu ahad memang kene ke sana...kul 10 tu kami dah sampai...1st pelanggan lah kiranya...hehe... tapi skrg ni dah ada alesya, susah nak kesana... sbb hariz baru start jalan memang x duduk diam... hazeeq plak ikut mood, kalau dia ok dia jalan la..kalau dia x ok, dia nak dukung plak...huuu~~~

ni dah 4 minggu berturut2 hazeeq je pg ngan ayah dia... aku, hariz ngan alesya kene tinggal..........huuuuu~~ sedih tuuu pasal aku neh kaki jalan2...window shopping pun jadi ler...uhuk..uhuk...

3 comments:

aNaYaNa said...

hehe..anak 3 ibuk nya pulak terpaks bkorban..sabar k.zura..tgu alesya besar ckit akak kua sorang je nanti..hik3..

Cute MuM said...

mcm tue eh kalo ada anak lebih dari sorang.. nasib dania nie boleh dok dlm stroller.. taklah lenguh tangan nak dukung..

Zura said...

hehe...

yana~ skrg ni memang bersabar gile...nak jalan2 pun naik kete je...nak beli makan, drive tru je..ahaaa...nanti anak2 dah besar baru leh dating ngan paknya...haha

Cute mum~
mcm tu la kalao lebih sorang...semua nak handle sendiri..letih tapi kene terima gak kan..pasal anak sendiri...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!