Jom Kita Kawan!!

18 March 2011

Bila Syok Sendiri Mcm Ni La Jadinye


sampai senget tudung mummy kne kacau ngan hazeeq... ni dia tetiba peluk dari belakang ni saja nak kacau daun mummy nak syok sendiri bergambar... x bagi can langsung... huhu~~~



Ni kalau hubby nampak sure dia perli 48 jam ni...paling x berminggu2 la kene perli...hehehe...ala, sekali sekala nak syok sendiri snap gambar diri sendiri kan... ape salahnyer... selama ni dok snap gambar anak2 n hubby jer.... sekali sekala ambil gambar sendiri plak...ni lepas balik keje ni.... camera ni memang ku usung kehulu kehilir... pg keje pun bawak.... mana tahu ada benda yang menarik untuk snap...tapi kadang2 terlepas gak nak snap.....
Sebenarnya snap gambar ni nak tengok hasil make-up tangan sendiri... last2 berlanjutan plak...sampai ke tahap syok sendiri next top model... hahaa~~~~

2 comments:

atty's said...

sesekali apa salahnya zura..
pandai zura make up .

Zura said...

kekeke kak atty...
elok ek zura make up? cecece...tqtq

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!