Jom Kita Kawan!!

21 March 2011

Muka Cuak




Ni antara muka cuak alesya setiap kali bergambar dengan abg hazeeq...hehehe...dia memang takut sket ngan abg hazeeq ni... kadang2 baru baring sebelah dia dah sebek....haha...pasal abgnya yang sorang ni suka cubit pp dia... puk2 dahi dia... picit idung dia.... tapi kelakuan tu xada lah saya marah sebab tiap kali dia cubit or picit idung tu adalah dibawah pengawasan mummy atau daddy... gurau manja adik beradik kan...
dulu2 masa alesya baru lahir ada juga hazeeq buat mcm tu...lagi larang lagi rancak dia buat... last2 bila asyik kene marah dia leh kata "ajeq meluaat la kat adik eisya ni"...hahahaha... boleh plak macam tu.....so, untuk nak elak dia terus meluat kat adik nya, just biar dia nak cubit2 manja... apa salahnya kan...boleh lihat mcm mana dia nak take care adik-adik...
mcm dengan adik nya Hariz, sama lah juga....tp bila adik hariz dah besar, x boleh berenggang pulak... nak mandi pun nak kongsi bath tab...mcm mana tu...

salam;

3 comments:

mizzkechique said...

haha..comelnye..

Zura said...

comel bila dia sebek tu..haha

Anonymous said...

MUKA SAMA DENGAN ABANG DIA.
COMEY & HENSEM

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!