Jom Kita Kawan!!

25 March 2011

Suprise yang xjadi


Al-kisahnya, anak saya hazeeq ni, orang nak buat suprise besday kat nenek dia, abis di kantoikannyer...

mcm ni, kitaorg anak2 n menantu (menantu saya sorang je) dari siang punya lah plan nak suprisekan mak mentua semperna besday dia...jadi tunggu punya tunggu pukul 12 mcm tu baru kitaorg siap2kan cake untuk dia tiup lah kan...

so kitaorg silap plak ajak hazeeq join nak buat suprise...so bila semua dah ready, adik ipar saya suruh hazeeq panggil tok chiknya.... tapi dah pesan "hazeeq, pg kat tokchik cakap ada lalat kat luar, suruh tokchik bawak spray"...gitu la pesan adik ipar saya.... saya pun tanya hazeeq untuk confirmkan... pasal risau dia salah cakap pasal dia happy sangat tgk lilin atas cake tu... so tanya dia "Hazeeq kene ckp macam mana kat Tokchik?" dia jawap, "Tokchik, mai alau lalat cattt, bawap spway" kakaka...pelat sikit...

so, kita org dengar jawapan dia tu confirm lah leh guna dia untuk panggil tokchiknya ke depan.... sekali dia dengar je kitaorg kata "OK" dia lari menjerit satu umah "tokkkkchikkkkkk mai sini cat...mai tiup kek epi beday".... hampeh nya budak... kitaorg punya tunggu belakang pintu nak bagi kejutan, dia dah kantoi siap2 dah.......

p/s: kalau tau memang x ajak dia join suprise....hahaha... dah la lepas tu dia nak tiup lilin...ulang 5 kali tiup plak tu....

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!